6975865779
info@inmemoriam.gr

Pete Louie Politis 28 Απριλίου 1981 – 27 Νοεμβρίου 2023 Charlotte North Carolina) 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Pete Louie Politis, 42 ετών, πέθανε ειρηνικά στο σπίτι τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023. Ο Pete γεννήθηκε από τον Louie και την Irene Politis στο Charlotte, NC στις 28 Απριλίου , 1981. Ήταν ο αφοσιωμένος αδελφός στις αδερφές του, την Ελπίδα και τη Ζωή.

Ένας ντόπιος Charlottean, ο Pete φοίτησε στο Myers Park Traditional Elementary School όπου ήταν ο πρώτος πρόεδρος του σώματος των μαθητών. Παρακολούθησε επίσης το Γυμνάσιο Quail Hollow και ήταν απόφοιτος του Γυμνασίου του Νότιου Μεκλεμβούργου το 1999, όπου ήταν αστέρι του μπέιζμπολ και του ποδοσφαίρου των Sabres.

Μετά την αποφοίτησή του, και όπως ο πατέρας και ο παππούς του, ο Πιτ πήγε στην οικογενειακή επιχείρηση εστιατορίων. Κατείχε και διαχειριζόταν το Tanner’s Snack Bar για αρκετά χρόνια και το Old Pineville Premium Pub στο Lower South End τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το 2017, το Charlotte Observer παρουσίασε τους Pete, Louie και Papou Pete σε ένα άρθρο σχετικά με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη που προέρχονται από το South End. Ο Πιτ ήταν διασκεδαστικός και γεμάτος ζωή και αντιμετώπιζε κάθε πελάτη σαν οικογένεια. Είχε μια τεράστια καρδιά, μια βαθιά αίσθηση πίστης και ένα μεταδοτικό χαμόγελο που ήταν «σαν λαμπρό φως». Ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη πίσω από μια ψησταριά και ήταν γνωστό ότι αναλάμβανε τις οικογενειακές μαγειρικές. Ο Πιτ απολάμβανε τα αθλήματα, διάβαζε για όλα τα θέματα και παρακολουθούσε την αγαπημένη του ταινία, τον Νονό. Ως πιστός Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός, ο Πιτ έζησε την πίστη του. Αγαπούσε τον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου βαπτίστηκε και ήταν ισόβιο μέλος, συμμετέχοντας σε Κυριακάτικο Σχολείο και νεανικές δραστηριότητες και αθλήματα GOYA. Ο Πιτ ήταν γνωστός από την οικογένεια και τους φίλους ως ένα ευγενικό και στοργικό άτομο που ήταν πάντα εκεί για αυτούς.

Εκτός από τους στοργικούς γονείς του, τη Λούι και την Αϊρίν, ο Πιτ έχει επιζήσει από τις αδερφές του, την Χόουπ Λικ και τον σύζυγό της, Τζον και Ζωή Πολίτη. παππούς, Πιτ Πολίτης, από τον οποίο πήρε το όνομά του. Θα λείψει πολύ στους ανιψιούς του John Duncan Leak V και Louis James Leak που ήταν το καμάρι και η χαρά του. Επιζούν επίσης οι θείες και οι θείοι του, ο Σπύρος και η Έμιλυ Δερματάς, ο Κρις Πολίτης (Κίμπερλι) και η Αθηνά Πολίτη. Θα λείψει πολύ στους ξαδέρφους του, Νίκο Δερματά (Κατίνα), Ελένη Έβανς (Τζέι), Πήτερ Πολίτη, Δημήτρη Πολίτη, Σαμάνθα Πολίτη και Κρίστοφερ Πολίτη (Σίλα), ο νονός του Τζον Τσούλος και οι νονοί του Χάντερ και Κρίστιαν Γουίτλι. Ο Πιτ αφήνει πίσω του μια μεγάλη και στοργική ευρύτερη οικογένεια θειών, θείων, ξαδέλφων, ανιψιών και ανιψιών που θα τιμούν τη μνήμη του. Είχε προηγηθεί ο παππούς και η γιαγιά του, Νικ και Ζωή Δερματά, γιαγιά, Αλίκη Πολίτη και θείος, Άγγελος Πολίτης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023 στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας και θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Σεβαστιανός, ο Αιδεσιμότατος Δρ. Jonathan Resmini, ο αιδεσιμότατος π. Κρίστιαν Σίσκος και ο Διάκονος Γεώργιος Πολίτης. Η οικογένεια θα δέχεται φίλους στην εκκλησία από τις 10:30 π.μ. μέχρι την ώρα της λειτουργίας. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Evergreen Cemetery. Η υπηρεσία θα μεταδίδεται ζωντανά στη διεύθυνση: https://vimeo.com/event/165729/457c79a80e για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως. Pallbearers θα είναι οι Νίκος Δερματάς, Γιώργος Κουτσόπουλος, Walker Lowe, Angelo Νικόπουλος, Christopher Politis, Dimitri Politis, John Allen Richardson, Christopher Tsoulos, Robbie Wheatley και Hunter Wheatley.

Αναμνηστικές δωρεές μπορούν να προσφερθούν στη μνήμη του Πιτ στο Ίδρυμα του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, 600 East Boulevard, Charlotte, NC 28203 ή στο Παρεκκλήσι της Παναγίας Προυσιώτισσας στο Elatos Park, PO Box 77114, Charlotte, NC 28271.

Είθε η μνήμη του να είναι αιώνια.

Οι ρυθμίσεις είναι υπό τη φροντίδα του Kenneth W. Poe Funeral & Cremation Service, 1321 Berkeley Ave., Charlotte, NC 28204; (704) 641-7606. Τα διαδικτυακά συλλυπητήρια μπορούν να κοινοποιηθούν στη διεύθυνση www.kennethpoeservices.com .

Δημοσιεύθηκε από την Charlotte Observer στις 30 Νοεμβρίου 2023.
Για να φυτέψετε δέντρα στη μνήμη, επισκεφθείτε το  κατάστημα Sympathy .

Post a comment